About

DSCF8360Ik ben Sidney en ben net afgestudeerd als master of science in de industriële ingenieurswetenschappen. Kortweg gewoon industrieel ingenieur biochemie.

Een kleine 14 jaar terug (in 2000) ontstond er een drang om naar Australië te gaan. Blijkbaar had ik toen geleerd dat mijn naam ook net zo klinkt als een stad aan de andere zijde van de wereldbol. Sindsdien begon het plannen en heb ik ook mezelf een deadline gesteld: “In 2015 wil ik naar Australië trekken”. Blijkbaar wou ik de millenniumdoelstellingen dus omvormen tot mijn eigen variant.

Nu 14 jaar later is het eindelijk zover. De studies zijn achter de rug, het werkveld ligt te wachten maar de droom moet eerst vervuld worden (we moeten tenslotte toch minstens tot 70 jaar werken eer we terug “me-time” verkrijgen). Dus zonder vaste job, enige barrière die dit zou kunnen stoppen en de jeugdige benen ben ik dus volledig geschikt om een working holiday te starten. En die droom komt nu heel dichtbij want op 19 november 2014 mag ik vanuit Amsterdam vaarwel zeggen aan Europa, en dit voor hopelijk minstens 1 jaar (of zelfs langer want als ik toch in de buurt ben, kan ik evengoed Nieuw-Zeeland even meepikken). Uiteraard zal het wat afhangen van de financiële middelen en hoe snel ik daar vooruit geraak (want zo’n land is niet op 1 maandje rond getrokken).

Vanaf dan zal ik deze blog dus zoveel mogelijk onderhouden en vullen met de verhalen, foto’s en filmpjes Down Under. Ik blijf natuurlijk graag op de hoogte van het reilen en zeilen in Europa en dus is het toegestaan en zelfs gewenst om hier wat reacties achter te laten (wat natuurlijk ook via facebook, twitter, mail, skype en noem maar op kan).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s